perjantai 13. tammikuuta 2012

Valentine's day kolkuttelee jo ovella

Valentine's day on 14. helmikuuta, mutta täällä kaupat jo pukeutuvat punaiseen. Näin taannoin ruokakaupassa metritolkulla sydämenmuotoisia suklaarasioita ja televisiossa mainostetaan paikallisten hotellien ystävänpäivätarjouksia. Olen ymmärtänyt, että täällä ystävänpäivä on enemmän rakastavaisten päivä, kun taas Suomessa silloin juhlistetaan myös laajemmin ystävyyttä. Kyseessä on ilmeisen iso juhla täällä. Suomessa olen yleensä juhlistanut ystävänpäivää suloisilla leivoksilla, mutta tänä vuonna taidan hypätä virran vietäväksi ja kehittää jotain muuta.

Hallmarkissa oli hyllykaupalla ystävänpäiväkortteja

Kävimme eilen ensimmäistä kertaa oikein perinteisessä ostoskeskuksessa. Emme vieläkään halunneet lähteä keskustan ruuhkiin, joten menimme Escondidon Westfield-ostoskeskukseen. Siellä oli sekä Macy's että Nordström, joissa molemmissa olin odottanut pääseväni käymään. Näiden valikoimat erityisesti vaatepuolella olivat varsin pienet, mutta kuulemma San Diegon suurimmassa ja mahtavimmassa ostoskeskuksessa Fashion Valleyssa on isommat.

 näyteikkunoissa oli jo keväisiä sävyjä 

Joitain uusia tuttavuuksia löytyi ostoskeskuksesta myös: kahta edellistä muistuttava JC Penney, jonka sisältä löytyi myös pieni Sephora, ja Forever 21 -kauppa, joka muistutti tyyliltään erehdyttävästi H&M:ää (joka myös oli ostoskeskuksessa) ja jossa vietin tovin hiuskoristeiden ja korujen keskellä.


Minulla oli yksi erityinenkin syy päästä tänne: Nordströmillä myydään Philosophyn tuotteita. Kasvojen puhdistusaine Purity made simple on ollut suosikkini monta vuotta. Se on ainoa löytämäni puhdistustuote, joka sekä puhdistaa kaiken meikin pois että jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Se tosin sisältää öljyjä, joten ripsipidennysten kanssa sillä ei voi puhdistaa silmiä. Aiemmin olen tilannut sitä tietoturvaongelmien uhallakin netistä Hqhairista tai ostanut Tukholman Cow Parfymerie -kemikaliosta. Täällä tätä Arizonasta alkujaan olevaa brändiä myydään ainakin kymmenessä eri paikassa. Oi autuutta! Vihdoinkin pääsen kokeilemaan myös kaikkia ihanaisia vartalotuotteita, joita en postikulujen takia ole raaskinut aiemmin tilata. Ensimmäisenä ostin kokeiluun Valentine's dayn erikoisuuden Sweet talk. Se tuoksuu mansikkasorbetilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti