tiistai 17. tammikuuta 2012

Kevätmuotia

Viikonloppuna käytiin lähinnä katselemassa potentiaalisia asuntoja ja autoja mutta piipahdettiin ohi mennen myös Fashion Valleyssa eli täkäläisessä suurimmassa ostoskeskuksessa. Sieltä löytyvät tunnetuimmat tavaratalot ja paljon pienempiä kauppoja. Luksusmerkit, esim. Gucci, LV, Hermès ja Tiffany & co, ovat keskittyneet tänne. Täällä kaikki ostoskeskukset eivät ole katettuja, koska räntäsateen todennäköisyys on pieni. Täälläkin kävellään ihan taivasalla.Yhdessä tavaratalossa oli liukuportaikon päällä valtaisa, lumoava perhosinstallaatio, jolle kuvat eivät tee oikeutta:


Meidän vierailu oli läpijuoksua mutta silmät ehtivät rekisteröimään kevään muodin värejä:
Oranssi. Sitä on kaikki kaupat pullollaan.

koboltinsininen/royal blue näkyi edelleen vahvasti

kirkkaita, keväisiä värejä, kuten keltaista, pinkkiä ja vihreää näkyi paljon tänäkin keväänä

2 kommenttia:

  1. Just nyt alkoi tuntua siltä, etten halua mitään niin paljon kuin muuttaa Kaliforniaan. Ihania tunnelmia ja mun lempparikauppa Pottry Barn. Tämä ylläolevasta kodinkonepostauksesta huolimatta. :D

    Luetko muuten sellaista blogia kuin Madde (mylifeandwhitesand.blogspot.com tjsp.)? Sitä kirjoittaa toinen suomalainen tyttö, joka asuu Kaliforniassa. Ajattelin, että saattaisit olla kiinnostunut. :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos tosi mielenkiintoisesta vinkistä, kävin heti selaamaan tuota blogia!

    Me missattiin tuo kauppa tuolla pikavisiitillä, kuvista vasta näin sen nimen, mutta täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa siihen ensi kerralla varsinkin kehujesi jälkeen. Kuultiin siitä nimittäin kehuja parilta muultakin suomalaiselta jo ja nettisivujenkin perusteella näyttää mielenkiintoiselta. Täytyykin lähiaikoina käydä siellä päin :).

    VastaaPoista