lauantai 7. heinäkuuta 2012

San Diego Zoo, osa 2

Tässä toinen erä eläintarhakuvia, karhupainotteinen postaus tämä.


Jääkarhut olivat yksiä suosikkejani. Ensi kerralla menen eläintarhaan aamuvarhaisella ja parkkeeraan jääkarhualtaalle nenä kiinni lasissa.







Viimeisenä menimme katsomaan pandoja, jotka jonoista ja oheiskrääsästä päätellen olivat eläintarhan suurimpia vetonauloja. Siellä oli kaksi pientä kultapandaa ja kaksi normaalia pandaa. Ne kultapandat olivat oikeastaan hauskimpia, söpöjä ja aktiivisia. 

kultapandat myös liikkuivat aktiivisesti, mutta eihän sellaisesta juoksevasta kultapandasta ehtinyt saamaan kuvaan kuin hännänpään



hymyilevä, ruskea-musta panda

14 kommenttia:

  1. Todella ihania kuvia - sekä jääkarhu että panda sellaiset. Eläimet ovat ihana, mutta sinulla on lahja kuvien ottamiseen. Olen käynyt siellä zoossa jotain kymmenen vuotta sitten, ja se on vieläkin niistä ykkönen itselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olipa ihanasti sanottu :). Itse ei ole tullut käytyä aikuisiällä kuin täällä ja Korkeasaaressa eikä näistä kahdesta tarvitse paljon miettiä, kumpi on parempi ;).

      Poista
  2. Vau miten kauniita kuvia, varsinkin jääkarhuista! Löysin tänään blogisi, kun guugletin 5D mark II:sta :) Ja hyvä löytö olikin! Hauskaa, että olet Turusta, terveisiä täältä Aurajoen varrelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, hauska sattuma! Kiva että löysit :). Terveisiä sinne rokkivieraiden kansoittamaan Turkuun! Näitä eläintarhakuvia ei muuten ole otettu 5D:llä, vaan vanhalla 450D:lläni, koska superzoom-objektiivini ei sovi 5D:hen ja tuolla on pakko olla vähän pidempi teleputki. Monesti olisin kyllä kaivannut 5D:n isompia ISO-arvoja tuolla hämärämmissä paikoissa.

      Kävin muuten blogissasikin ja ihastelin erityisesti makrokuviasi. Itselläni on juuri se 100 mm macro ostoslistan kärkipäässä, niin oli kiva nähdä sillä otettuja kuvia :).

      Poista
    2. Täällä ollaan ihan kouranmitan verran kaukana 5D:sta ja en malta odottaa. Mulla on 400D ja kyllä kiroan juurikin noita ISO-arvoja :) Sitten pitäisi vielä hommata teleä, laajista ja sen sellaista, never ending story. Mutta hienoja kuvia sulla kyllä on eli samaa rataa vaan! :)

      Ja kiitos, kun tykkäsit macroista, kyllä se 100mm on kiva töttörö. Siellä päin on varmasti hienoja kohteita macroilulle eli siitä vaan hommaamaan!

      Räps vaan ja hauskoja kuvailuja!

      Poista
    3. Tiedän tunteen :). Mulla on ostoslistalla seuraavaksi yleiszoomi tuohon 5D:hen (ostin pelkän rungon, se 5D:n kittiobjektiivi ois kyllä ollut ihana kanssa) ja sitten seuraavana tuo 100 mm makro. On aika paljon vähemmän (ja kalliimpia) objektiivivaihtoehtoja 5D:hen kuin tuohon edelliseen.

      Hauskoja kuvailuja sinne myös :).

      Poista
  3. Ihania kuvia! Eläintarha on itselle jäänyt elävimpänä mieleen viiden vuoden takaiselta San Diegon reissulta, ehdottomasti yksi parhaita, missä olen ollut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, olet käynyt San Diegossa, en tiennytkään! Kyllähän tuo eläintarha on ainakin Amerikan mittakaavassa maineikas.

      Poista
  4. Oi ihania eläimiä! Ollaan menossa kyseiseen eläintarhaan ensi viikon perjantaina, ei malteta odottaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäkää hauskaa! Ja menkää aikaisin ;). Vähemmän ruuhkaa ja eläimet pirteämpiä kuin iltapäivällä.

      Poista
  5. En ole vuosiin ollut eläintarhassa ja pitäisi kyllä käydä! Jääkarhukuvat ovat upeita ja pandat aina yhtä söpösiä.

    VastaaPoista
  6. Todella kauniita eläinkuvia! <3 Jääkarhut on minunkin suosikkejani ja suurin unelmani olisi päästä näkemään niitä aidossa ympäristössä vaikka Huippuvuorilla. Ranuan eläinpuistossahan on nyt se pieni jääkarhunpentu, josta näin keväällä vilauksen. Ensi viikolla teemme uuden reissun Ranualle ja silloin minäkin aion parkkeerata itseni tarpeeksi pitkäksi aikaa pennun aitauksen lähelle. ;)

    Tänään käytiin mieheni kanssa Helsingin luonnontieteellisessä museossa ja siellä oli yllättävänkin hienosti esillä täytetyt eläimet. Elävät toki ovat paljon kiinnostavampia, mutta täytettyjä eläimiä pääsi pällistelemään huomattavasti lähempää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jääkarhumatka olisi kyllä upea. Ylipäätään olisi joskus hienoa käydä arktisella alueella (vaikka vilukissa olenkin ;)). Toivottavasti arktista aluetta vain olisi vielä pitkään olemassa, ihan muutenkin kuin siksi, että ehtisin käydä siellä...

      Mäkin olen nähnyt tuon Ranuan söpöliinin kuvissa, joten parkkeeraus varmasti kannattaa :). Tuo luonnontieteellinen museo kuulostaakin kiinnostavalta, en ole koskaan käynnit siellä. Muistan käyneeni lapsena koulun kanssa Turun biologisessa museossa (tms.) ja siellä oli kanssa täytettyjä eläimiä. Mutta se oli muistaakseni aika pieni museo.

      Poista