tiistai 31. heinäkuuta 2012

Helmiä kynsille

Bongasin jokin aika sitten Madden blogista Ciatén Caviar Manicyrin. Settiin kuuluu kynsilakka ja pieniä helmiä, jotka kiinnitetään lakkaan. Ajattelin Madden manikyyrin nähtyäni, että jos sarjassa on valkoisia helmiä, niin ne olisi niin minun juttu. Ja siellähän oli. Sain vihdoin omat lakkani hankittua Sephorasta.


Valitsemaani settiin kuuluu valkoinen pohjalakka ja pikkuruisia mother of pearl -helmiä. Aluksi kaikki kynnet lakataan pohjalakalla kertaalleen. Sen jälkeen kynnet lakataan yksitellen. Aluksi laitetaan toinen kerros pohjalakkaa ja sitten kaadetaan helmiä kynnelle. Lopuksi helmiä painetaan kevyesti lakkaan kiinni. Sama toistetaan joka kynnelle ja sitten annetaan kuivaa pitkään.


Settiin kuuluu pieni suppilo, jolla karanneet helmet palautetaan pulloon. Kannattaa pitää jotain alustaa, minkä päällä helmiä voi kaataa vapaasti. Sitten vain ylimääräiset helmet takaisin pulloon. Näin helmiä ei kulunut paljon yhteen manikyyriin.


En ehkä ihastunut näihin niin paljon kuin ajattelin, mutta varmaan tämä vaatii vähän harjoitteluakin. Pohjalakka on mielestäni vähän liiankin valkoinen, jotta helmet erottuisivat. Koetan varmaan seuraavaksi, jos tämä toimisi jollain toisella pohjalakalla. Helmet myös irtoavat helposti ja lakkausta on vaikea korjailla.


Auringossa helmet kuitenkin kimmeltävät kauniisti.


4 kommenttia:

 1. Vitsi, totahan taytyy kokeilla!
  Oon jossain sivumennen kuullut termin 'kaviaarilakkaus' mutta en ole sen paremmin perehtynyt mita se oikein tarkoittaa, muta toihan on ihan loogista!
  Kiva kun selitit myos miten homma toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tämä oli ihan uusi tuttavuus - itse asiassa tajusin vasta lakkoja ostaessani, että tähän tulee kahta eri lakkaa! Ajattelin aluksi, että se on joku lakka, jonka seassa on noita helmiä... Olisi vähän helpompi laittaa sellaista ;). Vaikka aika helposti ne helmet levittyi jo ekalla yritykselläkin, ensi kerralla toivottavasti vielä paremmin. Mitä vähän googlailin tätä, niin kaikenlaisia kynsihelmiä sitä näyttäisi muutenkin olevan olemassa, eli varmaan tällaista voi koettaa millä vain lakalla ja minihelmillä.

   Poista
 2. Onpa hauska idea! Minullekin tuli mieleen, että varmaan voisi koittaa jollain muillakin minihelmillä, mutta en tiedä miten käyttäytyisivät kynsilakan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lakka oli ehkä vähän paksumpaa kuin tavallinen kynsilakka, mutta uskon, että muutkin lakat ja minihelmet toimisivat silti. Siitä vain kokeilemaan :).

   Poista