perjantai 6. heinäkuuta 2012

San Diego Zoo, osa 1

Kävimme aiemmin San Diegon eläintarhan ns. villieläinpuistossa eli Safarilla. Mehän ostimme sieltä vuosijäsenyyden, johon sisältyy vapaa sisäänpääsy molempiin vuoden ajan. Myös jotkut kierrokset eläinpuistoissa ovat ilmaisia tai ainakin halvempia jäsenille. Jos asuu San Diegossa (se on jäsenyysehto), niin jäsenyys kannattaa ehdottomasti ostaa, sillä perhejäsenyys oli halvempi kuin kertakäynti sekä safarilla että eläintarhassa kahdelle. Laitan kuvat kahteen eri osaan, koska niitä on niin paljon.


 Tämän kaverin ympärillä parveili lapsia, jotka huutelivat Ice Agea. Ja kyllähän tämä kieltämättä muistuttaa sitä pikkukaveria tammenterhon kanssa.


Jo safarilla ihmettelin, miten niin monet kantoivat mukanaan tällaista isoa ja rumaa juomamukia. Selvisi, että muki maksaa kympin ja sitä saa ostopäivänä täyttää limukalla ilmaiseksi niin paljon kuin ehtii juomaan. Tulevilla käynneillä täyttö maksaa dollarin. Eläintarha on iso ja kuuma ja muut juomat ovat kalliita. Joten: tämä rumilus tässä on meidän muki, kuvassa jo toista kertaa käytössä.


lauhkea seepra 

äksy seepra

 piehtaroiva seepratämän näköalahissin jätimme ensi kertaan, se on ainakin jäsenille ilmainen


Eläintarhassa oli orankeja, gorilloja ja paljon muita apinalajikkeita. Ne olivat aika vekkuleita kaikki.hoitajat leikittivät kahta tällaista pentua leluilla niin kuin mitä tahansa kissanpentuja


jättimäinen albiinopython

10 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida todella olennaista kohtaa: tuo ice age -kaveri lienee näyttäytynyt lasten silmissä Sidinä (laiskiainen). Se tammenterhon kanssa tuusaava Scrat-hahmo on enemmänkin sellainen oravan näköinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, voi olla myös näin :). Söpö kaveri tämä joka tapauksessa :). Ice Age oli varmaan niillä pinnassa, koska eläintarhassa pyöri Ice Age 4D (oikeesti, 4D!).

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Hauska tuo pieru-varoitus leijonan häkissä! Tai en tiedä mikä varoitus se loppujen lopuksi on, mutta noin minä sen tulkitsen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, elisse! Ilmeisesti nuo leijonat merkkaa reviiriä ruiskuttelemalla virtsaa ympäriinsä, ainakin leikkaamattomien kotikollien muistelen tekevän niin. Ei olisi kovin kiva ylläri pahaa-aavistamattomalle katsojalle :D.

   Poista
 3. Ihan todella upeita kuvia!!! Varsinkin noi mustavalkoiset ovat ihan tauluainesta. :) Millä objektiivilla kuvasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Birk :). Objektiivi oli Tamron 18-270 mm f:3.5-6.3, kamerana mun vanha kamera, kun toi objektiivi ei sovi uuteen.

   Poista
 4. Apinakuva on mielettömän hieno! Miten saitkin tuon sumuverhon siihen mukaan. Vähän niinkuin sumuisten vuorten gorillat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityiskiitos tästä kommentista, sillä mua vähän harmitti toi "sumuverho" aka kuluma välissämme olevassa pleksissä :D. Tästä eteenpäin ajattelen sen kuitenkin sumuverhona :).

   Poista
 5. Löysin blogiisi jokin aika sitten Norpan blogin kautta. Olen superhuono kommentoimaan, mutta nyt oli pakko tulla sanomaan, että sun kuvat on LUMOAVIA! Juhannuspostaus oli myös tosi hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa tosi hyvä mieli tästä kommentista, kiitos kun jätit sen! Ja kiva kun olet käynyt täällä :).

   Poista