sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Frozen yogurt

Maistoin tänään ensimmäistä kertaa täällä suosittua herkkua, frozen yogurtia. Jääjogurttibaareja on täällä varmaan enemmän kuin jäätelöbaareja. Käymässämme paikassa frozen jogurtteja oli ainakin kymmentä erilaista sorttia. Aluksi valittiin sopivankokoinen kippo, johon sitten sai pursotella eri lajikkeita mielensä mukaan. Lopuksi päälle oli tarjolla erilaisia hedelmiä, karkkeja ja strösseleitä. Annoksesta maksettiin painon mukaan.


Valitsin omaan annokseeni vanilja-, cappuccino- ja mustikkajogurttia ja päälle mustikoita, mansikoita ja nallekarkkeja. Maku ei mielestäni eronnut paljon jäätelöstä, ehkä se oli hieman vähemmän makeeta. Mustikkamausta tuli heti ehdoton suosikkini.


Kysyin myyjältä, miten tämä eroaa jäätelöstä. Myyjä sanoi näiden olevan lähes rasvattomia. Purkin kyljessä luki iso kasa muitakin terveysvaikutteita.

Terveysruokaa!

Frozen yogurt oli niin positiivinen yllätys, että taidanpa seuraavalla kauppareissulla katsastaa myös pakastealtaan Ben&Jerry'sin frozen jogurtit, jotka olen tähän mennessä ohittanut.

9 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta blogista!
    Olen lukenut sen parin päivän aikana kokonaan läpi, ja odotan innolla uusia postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ihanasta kommentista! Wow, olen otettu ja nostan hattua luku-urakallesi :).

      Poista
  2. Ben ja Jerryltä jugurttijätskiä??! Jo on aikoihin eletty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ben & Jerry's FroYo ja nyt näkyy uutuutena tulleen joitain Greek Yogurt -jätskejäkin. Täällä on kaupoissa oma pakastekaappi B&J:n jätskeille, kun niitä on niin valtava määrä erilaisia. Noi jogurttijätskit oli ainoita, joista en aiemmin ollut kiinnostunut, mutta voi harmi, nyt pitää nekin lisätä maistelulistalle...

      Poista
  3. Mínä en jugurttijätskistä pitänyt ennen kuin löysin Moyo Frozen Yogurts. Luonnonjugurttia (hapanta sellaista) erilaisine makuineen. Muun merkkiset on ainakin Meksikossa kauhean makeita. Hurjan suosittuja kyllä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään makeudesta :D. Mutta hei, kiitos vinkistä! Harmi, ettei noilla ole liikettä meilläpäin. Mutta ollaan varmaan menossa San Franciscoon tässä kesällä ja siellä näyttäisi näitä olevan. Pitää varmaan oikein käydä maistamassa sitten :).

      Poista
  4. Nuo ovat ihania paikkoja, joissa voi itse määrittää jäätelön määrän ja maun. Jäi oikein reissulta ikävä noita jäätelö... anteeksi frozen yougurt paikkoja. Isoon kuppiin mahtu vaikka koko perheelle pieni viilentävä jälkkäri :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo on kyllä tosi kiva systeemi. Yksi kaveripariskunta käy välillä täyttämässä isot kipot, laittaa ne kylmälaatikkoon, ajaa kotiin ja nautiskelee siellä leffan kanssa :).

      Poista