keskiviikko 22. elokuuta 2012

Neonvärejä treenivaatteissa

Huomasitteko olympialaisissa kaikki ne neonväriset (sponsori)tossut urheilijoilla? Neonvärit taitavat olla iso trendi treenivaatteissa tällä hetkellä ja näköjään niitä on ujuttautunut omaankin kaappiini jo. Keväällä ostin neonvärisen treenitopin, lähinnä koska haluamassani mallissa ei oikein ollut muita värejä tarjolla. Myöhemmin keväällä ostin magentan värisen treenitakin ja huomasin vasta myöhemmin siinäkin olevan neonväriset reunukset.


Tuo takki oli löytö urheiluliikkeen alennusrekistä ja se on täydellinen treenin jälkeen puettavaksi viileinä iltoina (kunhan näistä helteistä taas päästään). Suomessa käytin treeneihin mennessäni Haglöfsin windstopper-fleeceä, mutta se on liian kuuma täällä.

Viime aikoina on salilla alkanut silmissä vilistä neonvihreää. Taannoin bodycombatissa oli neljällä neonvihreä toppi - mukaan lukien ohjaaja, jolla oli myös sellaiset neonvihreät Niken olympialaistossut. Ohjaaja innostui tästä neontiimistä niin paljon, että pyysi kaikki neonväreihin pukeutuneet eturiviin. Onneksi itselläni oli pinkkiä yllä sinä päivänä.

6 kommenttia:

  1. Tuo takki päällä tekee mieli mennä juoksemaan ja jumppaan! Värit tsemppaavat jo itsessään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Uudet treenivaatteet muutenkin aina tuo lisämotivaatiota :).

      Poista
  2. Treenivaatteista puheen ollen kannattaa käydä tutustumassa Lululemonin valikoimiin (ellet ole jo käynyt)... Nimim. Harmi kun niitä ei saa Euroopasta :(
    p.s. samalla siis ilmoittaudun blogisi lukijaksi... Olen tainnut seurata blogiasi ihan alusta lähtien. Kiinnostaa sen takia, koska itsekin olen aikoinani asunut vuoden verran Kaliforniassa (Berkeleyssa). Osaat ottaa ihania kuvia!

    -Matkalainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitää ehdottomasti tutustua! Olen löytänyt täältä yhden toisenkin uuden merkin, jolla on kivoja, vähän erilaisempia treenivaatteita.

      Ja olipa hauska kuulla kuvakommentti ja erityisesti, että olet jaksanut seurata blogia koko ajan :). Kalifornia jättää varmasti jäljen, jos täällä joskus asuu.

      Poista
  3. Huomasin, että sitä on vielä kynnet lakattu treenitakkiin sopiviksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, hyvä, että joku huomasi :D! Ja itse asiassa ei ollut, mutta huomasin kuvaa ottaessani, että sattumalta mätsäsi. Niin pitihän kynsilakka saada kuvaan sitten myös :).

      Poista