torstai 9. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväsuunnitelmia

Ystävänpäivä on ensi tiistaina ja täällä on suunnitelmat valmiina. Ohjelmassa on klassisesti dinner and a movie - mutta yhtä aikaa. Täällä on avattu Cinépolis Luxury Cinema, uudenlainen elokuvateatteri, jossa on ylelliset istuimet ja ruokatarjoilu saliin. Ruokalistalta voi tilata täyden kolmen ruokalajin illallisen tai vaikka popcorneja ja muita perinteisempiä elokuvaseuralaisia. Osa näytöksistä (valitettavasti ei meidän) on K-21 ja niissä myös viini- ja drinkkilistat.


salissa on vain kolmisenkymmentä paikkaa, tuolit ovat pareittain, niissä on runsaasti jalkatilaa ja jokaisella on oma pieni pöytä ruokailua varten

menusta löytyy muutakin kuin näitä söpöjä hampurilaisia

Mielestäni konsepti on loistava. Olin ihan innoissani, kun kuulin tästä. Mutta: siinä missä tuolit on kehuttu taivaallisiksi, niin elokuvan henkilökunta ja - mikä pahinta - myös ruoka ovat saaneet murskaavaa palautetta Yelpissä. Viime aikoina palautteet ovat tosin vähän parantuneet, joten jos oikein optimistisia ollaan, niin aiempi palaute on kuultu. Hyvä vaikutelma ei tullut myöskään ennakkotiedotuksesta. Kävin elokuvateatterin sivuilla viimeiset pari viikkoa joka päivä katsomassa, koska ystävänpäivän elokuvalipuista tulisi tietoa ja eilen illalla ne viimein tuli myyntiin. Alle viikko ennen ystävänpäivää, täällä! Ei mitään kovin hyvää markkinointia, kun monet oli varmasti jo lyöneet päivän suunnitelmat lukkoon. Kaiken lisäksi siellä pyörivät elokuvat ei ehkä olleet tämän hetken kiinnostavimpia - mutta ehkä se on kulttuurieroa... Löysimme kuitenkin yhden tarpeeksi kiinnostavan ja ostimme liput netin kautta. Saas nähdä, millainen kokemus sitten oikeasti on. Ainakaan odotuksemme eivät ole ylisuuret.

täällä istumapaikkojen varausmahdollisuus on luksusta

Olen tilannut meille ystävänpäiväksi myös yhden, oikeastaan varsin arkisen, yllätyksen. Siitä sitten myöhemmin.


Kaikki kuvat: Cinépolis

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu, tosin tuntuu vähän hassultakin se ajatus, että joku siinä tarjoilee samalla ja että häiritseekö se katsomista. Vähän piti myös miettiä leffaa siltäkin kannalta, että tää ei ehkä oo ihan paras konsepti tyyliin verilöyly-Tarantinojen tai jonkin spagetit-nenästä-komedian kanssa ;). Mutta sit taas näkisin tän sopivan hyvin vaikka johonkin tyttöjen SATC-leffailtaan skumpan ja jälkiruokakakkujen kanssa. Odotan innolla kyllä, millaista tuolla oikeasti on :).

   Poista
 2. Suosittelen ehdottomasti! Täällä rajan toisella puolella noi on VIP saleja ja onneksi läheltä löytyy yksi. Ei sitä helpolla enään tavalliseen saliin lähde...ja nuo tuolit, huono puoli on että olen jo kerran nukahtanut kesken elokuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut niiiin paljon kehuja noista tuoleista! Tosin toi kuulostaa jo vähän vaaralliselta, sillä unenlahjani ovat kuuluisat ja olen kerran nukahtanut jopa rock-konserttiin :D. Paikkaa googlella etsiessäni ekaksi tulikin espanjankielisiä linkkejä, tää taitaa olla lähtöisin sieltä Meksikosta sitten. Mielenkiintoista sekin.

   Poista
 3. Uuu, tollaseen teatteriin mäkin haluan joskus päästä! :)
  Vaikuttaa mukavalta suunnitelmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toivottavasti on oikeesti yhtä mukavaa kuin miltä kuulostaa :).

   Poista
 4. Meidankin lahella on yksi tallainen teatteri ja kyllahan se on niiiin mukava siella istuskella leveasti ja pitkasti. Tosin toivoisin lisaa terveellisempia vaihtoehtoja ja enemman vegejuttuja kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että terveellisempiä vaihtoehtoja ja vegejuttuja on ylipäätään aika huonosti saatavilla täkälaisissa ravintoloissa. Tai varmaan muunkinlaisia paikkoja on, mutta me ei olla vaan vielä ainakaan löydetty mitään erityisen sykähdyttäviä ravintoloita vaan vain sellaisia "mättöpaikkoja".

   Poista