maanantai 3. joulukuuta 2012

Loman loppu

Vieraat ovat jo palanneet takaisin Suomeen ja jättäneet jälkeensä pakastimellisen ruisleipää (ja kiitospäivän kalkkunaa) sekä muistot yhdestä elämäni hauskimmasta lomasta. Tänään olen hoidellut asioita, pyörittänyt pesukoneita, tuntenut haikeutta ja nauttinut parhaista tuliaisista eli suomalaisista lehdistä ja irtokarkeista.


Meillä oli niin kova vauhti päällä, että en ehtinyt kuvienkaan kanssa tehdä muuta kuin ladata ne koneelle. Niissä riittääkin läpikäytävää tälle viikolle. Kiitospäivän jälkeen lähdimme heti reissuun: viisi yötä, neljä paikkakuntaa, kolme osavaltiota. Tästä varmaan moni jo arvaakin, minne reissumme suuntautui. San Diegossa olimme lopulta vain muutaman päivän, mutta paljon ehdimme silti nähdä täälläkin.

Vaikka en ole ehtinyt blogissa pahemmin käydä, niin olen käynyt lukaisemassa kommentit ja kiitospäivän kalkkunasta on moni kysynyt. Sehän onnistui kerrassaan erinomaisesti, kuten koko kiitospäivän illallinen. Itse asiassa niin hyvin, että koko loppuloman taputtelimme toisiamme selkään, miten loistavan kiitospäivän aterian osasimmekin heti ensimmäisellä kerralla luoda. Taitaa vieraiden täytyä tulla ensi vuonnakin, jotta pystytään toteuttamaan sama uudelleen.

2 kommenttia:

 1. Odotan malttamattoman kuvia reissustanne!

  Meillakin kavi vieraita Suomesta (no, joo, vahan eri asia tietty kun valimatkaa ei pahemmin ole!). Fasun sinista ja lehtia vahaksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teilläkin kävi vieraita! Koetan saada kuvia tulemaan vihdoin :).

   Poista