keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Mökki oksalle roikkumaan

La Jollassa on pieni putiikki nimeltä Elisabeth Allen Atelier. Pistäydyn liikkeessä aina siellä seuduilla liikkuessani, sillä putiikista voi löytyä kaikenlaisia pieniä aarteita. Viimeksi näin ikkunassa kuusen oksalla roikkuvan pienen puisen, glitterkattoisen mökin. Se oli niin hassu ja söpö joulukoriste, etten voinut jättää sitä liikkeeseen.


Meillä ei ole koskaan ollut omassa kodissamme joulukuusta, vaikka sellaista joskus haikailenkin. Viime vuonna meillä oli  kuusen sijaan kuivunut omenapuun oksa, johon ripustin joulupalloja. Tänä vuonna sain kaverin pihalta pudonneen oksan, johon ajattelin tuon mökin seuraksi ripustaa muutaman pallon.


Tykkään ihastella erilaisia joulukoristeita kaupassa, mutta kotiin olen hankkinut niitä harkiten. Viime vuosina olen kerännyt joitain hopeanvärisiä, vintagehenkisiä joulupalloja, joita tykkään laittaa lasikulhoihin. Toistaiseksi lasipurkeissa on vielä pihaltamme löytämiäni jättikäpyjä, mutta josko jo huomenna saisin aikaiseksi kaivaa joulukoristeet varastosta ja korvata kävyt joulupalloilla. Jouluhan on jo ihan nurkan takana, kuten myös jouluvieraamme.


12 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma! Mokki sopii uskomattoman upeasti roikkumaan tohon oksaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ajattelin aluksi spreijata oksan valkoiseksi, mutta se oli niin mökin näköinen, että sai jäädä tuon väriseksi :).

   Poista
 2. Aivan ihana pikkuinen mökki ja noista jättikävyistä olen jopa hieman kateellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne sanoo, että Amerikassa kaikki on suurempaa - näköjään kävytkin!

   Poista
 3. Aivan ihanan satumainen! Hyvä että otit mukaan!

  VastaaPoista
 4. Onpa soma mökki! Sopii omenapuun oksaan loistavasti. Koristeita kannattaakin ostaa harkiten, koska muuten niitä kertyy helposti liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen mielestähän meille tietenkin on jo liikaa joulukoristeita, mutta ei niitä riittäisi edes pieneen kuuseen. Mikä tuli todistettua, kun sain lapsivieraiden ansiosta ostettua meille myös pienen kuusen tälle vuodelle. Piti käydä kaupassa ostamassa muutama kuusenkoriste lisää, jotta saatiin siihen edes jotain. Ja valitettavasti ei löytynyt suosimiani hopean värisiä koristeita, niin ostettiin sitten muita kotimme väreihin sopivia - oikein kauniita nekin kyllä mielestäni :).

   Poista
 5. Minäkin tykkään ihastella joulukoristeita kaupoissa, mutta omat koristeet on klassisia ja ne toimii hyvin vuodesta toiseen =)

  Mökki on supersöpö ja ajaton! Ihanaa joulun ja vieraiden odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin koetan itsekin koristehankinnoissani toimia. Ihanaa joulun odotusta sinne myös!

   Poista