maanantai 31. joulukuuta 2012

Hyvää uutta vuotta!

Takana on nyt elämäni nopein vuosi, johon sisältyi elämäni suurin muutos. Vuosi sitten uudenvuodenaattona näin ensimmäistä kertaa Tyynenmeren. Äsken kävimme rannalla kävelemässä ja meri tuntui jo tutulta.


Uudenvuoden lupauksena aion ensi vuonna aloittaa arkipäiväni vähintään puolen tunnin liikunnalla silloin, kun se muiden aikataulujen puolesta on mahdollista. Se voi olla mbt-kengillä kävelyä taloyhtiön juoksumatolla tai CXWorx-tunti tai mitä tahansa muuta liikuntaa. Tärkeintä on lähteminen. Siksi laitan myös aikatavoitteen pieneksi, vaikka toki toivon, että monena aamuna sitä innostuisi jäämään pidemmäksikin aikaa. Saas nähdä, miten tämä konkreettinen tavoite lähtee toteutumaan.

Onnellista uutta vuotta 2013 kaikille lukijoille, tulkoon tästä meille kaikille kaikkien aikojen paras vuosi!

18 kommenttia:

 1. Kiitos - aivan samaa toivottelen myös sinulle sinne!

  VastaaPoista
 2. Edessä jännittävä vuosi, torstaina astutaan San Diegon maankamaralle! :) Iloista tulevaa vuotta teille ja kiitos kaikesta kirjoittamisestasi - et uskokkaan paljon blogistasi on ollut minulle iloa tässä viime aikoina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, jännää :). Kiva kuulla, että blogista on ollut iloa! Tervetuloa tänne, saattaa olla, että jossain välissä törmätäänkin :)!

   Poista
  2. Olisi kiva joskus törmätä - ja kyllä blogistasi on ollut minulle tosi iso ilo, onneks sen löysin. :) Täällä ollaan, ompa ihanaa kun aurinko paistaa jo seitsämältä ja on lämmintä :) Tästä se arki sitten alkanee, kiehtovaa vaikkakin pelottavaakin. :)

   Poista
  3. Niinpä, ei noihin aurinkoisiin aamuihin ikinä kyllästy :). Ja kiva tosiaan kuulla, että blogista on ollut iloa. Itse sain paljon iloa ja hyötyä muiden ulkosuomalaisten blogeista muuttaessani (ja vieläkin), joten kiva, jos voi itsekin jakaa kokemuksia. Jos haluat kysellä jotain erityistä tai vaikka mennä kahville joskus, niin laita vaikka sähköpostia :).

   Poista
 3. Oikein ihanaa uutta vuotta! Hyvä tavoite sinulla. Minäkin lupaan lähteä useammin rannalle liikkumaan.

  VastaaPoista
 4. Mäkin toivon kovasti, että tää sairastelukierre loppuisi ja pääsisin takaisin mun liikuntarytmiin.

  Vuosi on kyllä mennyt hurjan nopeasti, vastahan mä luin sun ensimmäisen postauksen täältä!
  Oikein hyvää toista vuotta sinne Tyynenmeren rannalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vastahan mä sen kirjoitin! En oikeasti voi uskoa, että ollaan oltu täällä jo niin kauan. Puhun vielä usein viime keväästä tarkoittaen vuoden 2011 kevättä, kun jotenkin tuo oikea viime kevät hurahti tuosta noin vain.

   Sairastelukierre kuulostaa tosi kurjalta, toivottavasti se vähitellen hellittäisi. Vaikeinta on malttaa odottaa, että on ihan terve, ennen kuin lähtee taas liikkumaan :/.

   Poista
 5. Kiitos, ja Hyvää Uutta Vuotta sinnekin. Ihanaa katsella sun upeita, kesäisiä kuvia täällä loskan keskellä!

  VastaaPoista
 6. Huikeaa alkavaa vuotta sinullekin! :) Minä myös päätin lisätä liikunnan (lähes) päivittäiseksi iloksi. Aloitin tässä suhteessa uuden elämän jo loman alussa, joten toivottavasti tämä nyt ei jää pelkäksi uuden vuoden lupaukseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulla on hyvät mahikset onnistua sitten, kun olet jo harjoitellut etukäteen :). Olen käynyt tähän asti n. kolmesti viikossa, joten pari kertaa pitäisi lisätä. Isoin tavoite on rutiinin rakentaminen.

   Poista
 7. Hyvää uutta vuotta sinullekin! Ja hyvä tavoite. Mietin juuri tässä itse, että laittaisin jonkun urheilutavoitteen ensi vuodelle, mutta jokapäiväinen urheilu kuulostaa liian saavuttamattomalta.

  Piti myös googlata, että mikä ihmeen CXWorx... Onko teillä taloyhtiön puolesta jotain jumppia, vai oletko hankkinut salikortin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin lupaus on kuitenkin vain joka ARKIpäiväinen :). Et ei sentään joka päivä ;). Se on ainakin meidän terveyspalvelujen tarjoajalla virallinen suositus aikuisille, että vähintään 5 krt/vk väh. 30 min. Tähän nyt pyrin täällä, kun olosuhteet ovat niin otolliset, että nyt tai ei koskaan. Kun taloyhtiön salille on matkaa ehkä 100 metriä ja tavoitteeni on tosiaan tuo maltillinen 30 min., niin ei tätä helpompaa voisi liikkuminen olla. Mutta saas nyt nähdä silti. Olen tätä ajatellut jo pitkään, enkä silti ole sinne päivittäin raahautunut...

   Mulla on myös salikortti, on ollut melkein vuoden jo. Pääasiassa siksi, että halusin käydä täälläkin suosikkijumpassani bodycombatissa (kävin jo Suomessa). Mutta myös siksi, että halusin myös paremmin varustellun kuntosalin. Tossa taloyhtiön salilla on vain muutama hullu laite lämmittelylaitteiden lisäksi.

   Poista
 8. Olen tässä pikkuhiljaa kahlannut läpi blogiasi. Tosi mielenkiintoista lukea juttuja toiselta mantereelta ja tietenkin ihastella kuvia. Kaikkea jännää, kivaa ja ihanaa alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet käynyt, vanha tuttu :). Samat sanat omaan uuteen vuoteesi myös!

   Poista