perjantai 6. huhtikuuta 2012

Minilomalle pääsiäiseksi


Tänään ohjelmassani on kuntosalia, kynsien lakkailua, pakkausta ja siivousta. Reissusta on aina kiva tulla takaisin siistiin kotiin ja olemme lähdössä pääsiäisviikonlopuksi minilomalle. Suomessa taitaa nyt olla pääsiäisen takia pidennetty viikonloppuvapaa. Täällä ei ole, mutta periaatteessa sellaisen olisi voinut järjestää. En tiedä, onko tämä yleisamerikkalainen käytäntö, mutta ainakin miehen työpaikalla on vuodessa viisi ns. ylimääräistä lomapäivää, jotka on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi oman taustan mukaisiin lomiin. Eli esimerkiksi kristityt voivat nyt käyttää päiviä pääsiäislomaan. Ja kaipa sellaisen vapaapäivän voisi käyttää vaikka Suomen itsenäisyyspäivään. Tai miksei myös vappupiknikvapaaseen. Mielestäni tämä järjestely on hyvä, koska se kunnioittaa yksilöiden erilaisia taustoja.

Pääsiäiskoristeita on täällä kaupat pullollaan, mutta meillä on tänä vuonna vain tällainen Atlantin ylitysreissussa rähjääntynyt tipu. 

Lähdemme nyt kuitenkin edes pariksi päiväksi lomalle. Lomakohteeltamme odotan menneiden vuosikymmenten Hollywoodin charmia ja vielä kotikaupunkiammekin lämpöisämpiä säitä. Ainakin viikonlopun sääennuste siellä näyttää tältä:


Mukavaa pääsiäistä tai ihan vain viikonloppua kaikille vierailijoilleni!

8 kommenttia:

 1. Hauskaa minilomaa! Teidän pääsiäiskoristelut on ihanan minimalistiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minimalistinen on tosiaan hyvä ilmaisu :D.

   Poista
  2. Onko tuo tipu joku niistä henkiinjääneistä? :D

   Poista
  3. Kyllä, niitä hyvinkin ;). Tai tarkkaan ottaen ainoa eloonjäänyt... Olisi varmaan rähjäinen tipu jäänyt muuttokuormasta ellei sillä olisi ollut tunnearvoa :D.

   Poista
 2. voi hitsi mitä lukemia, kun eläkkeelle kerkiän niin perästä tullaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Palm Springs on suosittu eläkeläisten parissa ja itsekin haluan tulevaisuudessa Palm Springsin eläkeläiseksi ;).

   Poista
 3. Huh, olipa tullut juttua sitten viime käynnin. Mutta niitä oli todella kiva lukea!
  Änäripeli oli varmasti hauska kokemus.
  Toivottavasti miniloma oli rentouttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos ei ollut kauheaa pakkopullaa :). Änäri oli hauska kokemus tosiaan ja loma tuntui oikealta lomalta vaikka olikin lyhyt :).

   Poista