tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen jälkeen

Olimme pääsiäisviikonlopun helteisessä Palm Springsissä, jossa oli helppo päästä lomafiilikseen. Olen koettanut käydä kuvia läpi ja miettiä, mitä tuosta ihastuttavasta pikkukaupungista kertoisin. Tulee varmaan muutamana osana, ettei tule megabloggausta. Eli jatkoa seuraa.

4 kommenttia:

 1. Aivan liian pitkän tauon jälkeen ahmin kahden kuukauden postaukset yhden päivän aikana. Sun kuvat ja kerronta on vaan niin tosi ihania ja mukaansatempaavia. Odottelen jo innolla kertomusta pääsiäislomasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kivasti sanottu, tuli ihan hyvä mieli :). Pääsiäislomakertomus aloitettu :).

   Poista
 2. Löysin sun blogin etsiessäni uusia blogia luettavaksi, ja tekstit kuulosti kamalan tutuilta näin toisen ulkosuomalaisen, Turusta lähteneen silmiin :) Sitä halusin kysyä, että miten teidän molempien perheet suhtautui teidän muuttoon ja odottavatko teitä vielä jonain päivänä Suomeen palaaviksi? Oletteko löytäneet paljon suomalaisia alueeltanne? San Diego on muuten todella nätti kaupunki, niin kuin on se koko läntinen rannikko rantoineen ihanaa seutua. :) Himoitsen jo pääseväni taas siellä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva löytää muita Turusta maailmalle lentäneitä! Tällä hetkellä ajatus varmaan on, että palaamme jossain välissä Suomeen, mutta menemme nyt aika päivä kerrallaan, miten viihdytään ja asiat järjestyvät jne. Ja tietty USAn maahanmuuttoviranomaisillakin on jossain välissä sanansa sanottavana siitä, miten kauan täällä ollaan, sillä jos aiomme olla muutamaa vuotta pidempään, niin tarvitsemme green cardit.

   Meidän molempien perheet suhtautui oikeastaan samalla tavalla eli olivat toisaalta onnellisia meidän puolesta meidän uudesta, jännittävästä elämänvaiheesta, mutta toki toisaalta myös haikeita siitä, että lähdemme näin kauas. Ja jotkut olivat harmissaan siitä, etteivät voineet lähteä mukaan ;D. Ja jotkut iloissaan siitä, että voivat sitten tulla tänne kyläilemään :D. Olen vastannut yhdelle toisellekin tähän liittyen aiemmin täällä, vaikka eipä siellä ehkä paljon lisättävää ole: http://spotlesshousewife.blogspot.com/2012/01/postia-suomesta.html#comment-form.

   Olemme löytäneet täältä suomalaisyhteisön, täällä on oikeastaan aika paljon suomalaisia :). Muista suomalaisista on ollut täällä paljon apua ja erityisesti iloa. Ja tämä kaupunki on tosiaan kaunis :).

   Haluatko kertoa, mistäpäin itse olet? Ei tietty tarvitse, jos et halua :).

   Poista