maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kirja kahvipöydälle

Hehkutin aiemmin Palm Springsin Citron-ravintolan sisustusta. Hakiessani siitä tietoja huomasin, että ravintolan sisustussuunnittelija Kelly Wearstler on julkaissut sisustuskirjan. Kirjan nimi on Modern Glamour - the Art of Unexpected Style. Sitä löytyi vielä Amazonista ja paksu opus tuli kotiin parissa päivässä.


Kirjassa kerrotaan aluksi Wearstlerin urasta, minkä jälkeen Wearstler kertoo sisustusfilosofiastaan ja jakaa ideoitaan. Lopuksi Wearstler kertoo vaihe vaiheelta, miten hänen sisustusprojektinsa toteutetaan.Kirja on täynnä upeita kuvia sisustuksista, jotka yhdistävät modernia ja klassista ja joille on tyypillistä oivaltavat ratkaisut ja rohkea värien käyttö. Vaikka en pystyisi näkemään monia väriyhdistelmiä omassa kodissani, niin ihailen sitä, että joku osaa käyttää värejä näin hienosti.

Tällä hetkellä kirja inspiroi minua - niin hassulta kuin se ehkä kuulostaakin - parvekesuunnitelmissamme.

4 kommenttia:

 1. Raikasta ja silti ei liian modernia. Ihana kirja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjahyllyssäni on paljon sisustuskirjoja, ja tämä on ehdottomasti persoonallisimmasta päästä. Mielenkiintoinen ja inspiroiva :).

   Poista
 2. Onpa hauska nähdä miltä teidän parvekkeenne ja muu kotinne tulee valmiina näyttämään! Odottelen kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän sisustusprojekteilla on taipumusta venähtää, mutta jos edes tuo parveke saataisiin järjellisessä ajassa valmiiksi. Kuten tämän vuoden puolella :D.

   Poista