perjantai 2. maaliskuuta 2012

Takanreunus

Meidän olohuone on jaettu takkaseinällä varsinaiseen olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Olohuoneen kyljessä on keittiö, joka erottuu olohuoneesta saarekkeella. Olohuoneen paraatipaikalla on takka ja siinä kaunis reunus, jolle voisi laittaa kaikenlaista kivaa.

Kuten pienen vitriinin sormuksille, joita emme käytä kotona ollessamme.

tai tuikkulyhdyn

tai vähän isomman kynttilänjalan

 tai kukkasen
  
tai vaikka jonkin valokuvan.

Ei onneksi tarvitse enää vaivata päätä tällä asialla. Takanreunukselle tulee kaiuttimet. Pienet ja valkoiset. Ehdin jo hetken sisäisesti iloitsemaan siitä, että entisiä, isompia kaiuttimia ei mitenkään saatu sovitettua tähän uuteen olohuoneeseen. Tämä on varmasti rangaistus siitä. Niin ja tuohon takan päälle seinään tulee telkkari, sillekään ei ole muuta paikkaa. Joten eiköhän tuo seinä ole pilalla joka tapauksessa. (Saattaapa sitä itsekin tulla joskus telkkaria katsottua, ei sillä ;)).

4 kommenttia:

  1. Eikä!!! Voinee arvata kumman ihana sisustusvalinta tämä oli. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin ajattelinkin, että tää vois herättää tuntemuksia sussa ;). Musta oli kyllä tavallaan ihan herttaista, miten asia esiteltiin. Että oikein pienet ja valkoiset - niin kuin se asiaa niin ratkaisevasti enää parantaisi :D. (Vaikka parantaahan se vähän :)). Olen jopa saanut nähtäväkseni sekä pyöreän että neliskulmaisen mallin, että "kumpi olisi kivempi". Avioliitto on kompromisseja, vai miten se meni ;D.

      Poista