sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Päivä uima-altaalla

Kevät tuntuu tekevän tuloaan täälläkin. Tänään oli +30 C, lämpimin päivämme tähän mennessä. Pakkasimme mukaan pyyhkeet, aurinkovoiteet, kirjan, vettä ja mansikoita ja suuntasimme ensimmäistä kertaa uuden asuntomme uima-altaalle. Monella naapurilla oli samat suunnitelmat sunnuntaille, mutta onnistuimme löytämään vielä aurinkotuolit. Tunnelma oli leppoisa, ihmiset olivat iloisia ja nauravaisia.

Olen jo antanut pikkuvarpaani kevään trendiväri oranssille


nappasin aamulla kaupan alesta läpsyttimet altaallekevät nupullaan

4 kommenttia:

 1. Kade, lievästi... t. aurinkolomasta haaveileva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuinpaikoissa on puolensa, tää sattuu olemaan tän asuinpaikan hyvä puoli, Suomessa on monia muita :). Ja jos Suomessa säät ei aina ole niin kivoja, niin eipä siellä myöskään ole samanlaisia ääri-ilmiöitä kuin täällä. Tuolla idempänä oli perjantaina ainakin 45 tornadoa 11 osavaltion alueella ja monet ovat menettäneet läheisensä ja kotinsa :(. Täällä meillä ollaan suhteellisen turvassa tornadoilta, mutta täällä on sitten ne maanjäristykset :/. Suomessa ei tarvitse tällaisista huolehtia.

   Poista
 2. Ihanat flip flopit ja mikä herkullinen väri! Ja niin kauniit varpaankynnet on ladyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sofia :). Onneksi oli mustista flipflopeista koot loppu, niin tuli valittua vähän pirteämpi ja kesäisempi väri :).

   Poista