perjantai 2. marraskuuta 2012

Valkoisia kurpitsoja

Vielä kerran kurpitsoja. Kun kaikki kaupat ovat olleet pullollaan toinen toistaan hauskemman näköisiä kurpitsoja, niin en ole malttanut olla täyttämättä kaikkia pöydänkulmia niillä. Olen tykästynyt erityisesti valkoisiin kurpitsoihin, joita yhdistin erilaisista siemenistä, oksista ja pähkinöistä koostettuun vaniljantuoksuiseen koristesekoitukseen.
Lopuksi vielä kuva kurpitsalyhdyistämme. Piirsin kuvat mallista ja kaiversin ne sellaisella kurpitsankaiverrusvälineellä. Olisin halunnut ostaa valmiita malleja, jotka laitetaan kurpitsan päälle ja piirretään ääriviivoja pitkin, mutta niitä ei tosiaan enää löytynyt. Ensi vuonna sitten aikaisemmin etsimään.

17 kommenttia:

 1. Tos ihanalta näyttää! Ja kurpitsoista tuli hienot, et sä mitään malleja tarvitse. :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavan hienoja! Parempia varmasti noin kuin valmiista mallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootas vaan, kun näet mun ensi vuoden, mallista piirretyt kurpitsat ;).

   Poista
 3. Wau mita lyhtyja! Meilla jai taas kerran kurpitsat valiin. Kauniita tosiaan noi valkoiset kurpitsat. Saa natteja asetelmia kotiin. Hauskaa viikonlopun loppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut tosi innostunut noista valkoisista kurpitsoista ja koettanut etsinyt esimerkiksi Pinterestistä kuvia niistä. Niistä kun saa niin erilaisia asetelmia kuin perinteisemmistä :).

   Poista
 4. Oi, ihania noi valkoiset kurpitsat. Minä olen aikamoinen Halloween-fani, mutta kurpitsoja en olekkaan kaivertanut moneen vuoteen. Noi sinun kaivertamasi on tosi hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Ja voihan sitä kaivertaa syyskurpitsan vielä, vaikka Halloween meni jo ;).

   Poista
 5. Ihanat valkoiset kurpitsat! Täällä ei ihan noin valkoisia ollut. Täältä on myös paljon halloween kuvia tulossa, kunhan ehdin siirtää koneelle. Koko viikonloppu on mennyt juhlissa jos toisissa, joten tänään on kuvien purku/leffa päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista itsekään ennen nähneeni tuollaisia ihan valkoisia kurpitsoja. Monilla tuntuu olleen Halloween-juhlia nyt viikonloppuna, Suomessa ainakin. Hauskaa kuvien purkua :).

   Poista
 6. Mistä ostit valkoiset kurpitsat?

  VastaaPoista