tiistai 13. marraskuuta 2012

Haastekysymyksiä

Sain Norpalta haasteen vastata sekalaisiin kysymyksiin. Suosittelenpa samalla Norpan blogia Kuinka purjehtijaksi tullaan, joka oli suosikkiblogejani jo ennen kuin aloitin oman blogini. Se on tulvillaan kauniita sisustuskuvia, hyväntuulista fiilistelyä, New Yorkin matkoja sekä Norpan hauskoja ja oivaltavia tekstejä. Ja sitten kysymyksiin.

Lempinumero: kulloinenkin deadlinen numero, oli se sitten päivämäärä tai kellonaika. Olen dl-orientoitunut ihminen, joka toimii parhaiten paineen alla ja takarajan jo häämöttäessä.

Alkoholiton suosikkijuoma: The Coffee Beanin taivaallinen vaniljalatte. Starbucksin vaniljalatte on kahvi, the Coffee Beanin vaniljalatte on jälkiruoka.


Lempieläin: rakastan kissoja. Eläkkeellä haluan istua keinustuolissa pari kehräävää kissaa sylissäni. Epäilen, että kaikki ne netissä hulluna leviävät kissakuvat mahdollistaa kissoille altistava geeni, joka tekee jotkut ihmiset täysin vastustuskyvyttömiksi söpöjen kissojen edessä.

Facebook vai Twitter: Facebook, vaikkakin into on laantunut viime vuosina. Twitteriä en oikein ole uskaltanut edes kokeilla, koska koukkuunnun helposti nettiyhteisövillityksiin ja vietän muutenkin jo ihan liikaa aikaa netissä.


Intohimoni: suhtaudun intohimoisesti tietoon, olen perusluonteeltani utelias ja saatan innostua hetkellisesti mistä vain. Joistain sitten kehittyy pysyvämpiä intohimoja ja niistä suurin on nyt jo pidemmän aikaa ollut valokuvaus.

Suosikkiviikonpäiväni: pakko sanoa lauantai mutta oikeastaan tykkään myös maanantaista, sillä se on jokaviikkoinen mahdollisuus aloittaa uusi elämä.

Suosikkikukka: on neljä kukkalajiketta, joiden kohdalla aina hihkaisen, että "oi, lempikukkiani". Nämä ovat neilikka, hortensia, pioni ja jaloleinikki. Sekä hääkimppuun tietenkin valkoisia ruusuja.


Lähetän tämän haasteen eteenpäin seuraaville seuraamilleni ulkosuomalaisille blogeille: kaikkien herkkusuiden sankari eli At home with Sofia, kiinnostavia havaintoja Amerikasta eli From Georgia with Love, afrikkalaista eksotiikkaa ja huikeita valokuvia Afrikasta eli Akaasian alta ja uusi tuttavuus hel-lon, jossa on inspiroivia poimintoja Lontoosta ja elämästä yleensä.

Kiitän samalla Annia, joka mainitsi blogini haasteessa listata viisi seuraamaansa alle 200 lukijan blogia. Lyön samalla kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja nimeän tässä postauksessa mainitsemani viisi blogia tähän haasteeseen.

Älkääkä ottako stressiä haasteiden jatkamisesta, sillä olen itsekin huono näiden kanssa ;).

10 kommenttia:

 1. Kiehtovia detaljeja sinusta! Ja kaunis kiitos haasteesta, otan sen mielelläni vastaan :)

  VastaaPoista
 2. Oii tässäkin jo tuli muutama uusi kiva blogi luettavaksi. Olisikin kiva jos joskus postaisit omia suosikkiblogejasi, erityisesti jos ovat jotenkin saman tyyppisiä kuin tämä omasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosikkiblogejani on pitkä rimpsu tuossa oikealla sivupalkissa :). Olen vähän huono valitsemaan blogeja, kun suosikkiblogejani on niin paljon, että tuntuisi, että haluaisi mainita kaikki. Joten en ehkä uskalla luvata postausta suosikkiblogeista sen takia :(. Luen myös paljon erilaisia blogeja ja eri syistä, ulkosuomalaisten blogeja eniten vertauskokemuksien takia, monia blogeja kauniiden kuvien takia, joitain blogeja erityisen kiinnostavien aihepiirien tai kirjoitustyylin takia, sisustus- ja ruokablogeja inspiraation takia. Ja monet lukemani blogit kuuluvat useampaan näistä kategorioista.

   Poista
 3. En ole mikään neilikkaihminen, mutta tuo kuva on ihana!

  Satunnainen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satunnainen lukija, kiva että kuva teki neilikalle oikeutta :).

   Poista
 4. Kiva, kiitos! Laitan tulemaan Ronja Ryövärin tytär!

  VastaaPoista
 5. Jaahas, haaste vastaanotettu. Palaan asiaan kun olen keksinyt jotain nasevaa näihin, ei minulla oikeasti ole mitään lempieläimiä tai -numeroita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai jos erityistä inspiraatiota ei putkahda, niin voit jättää vastaamatta kokonaan ;). Nimim. niin itsekin usein teen

   Poista