perjantai 14. syyskuuta 2012

Uusi Nordstrom Rack

Shoppailumahdollisuudet tässä kaupungissa paranivat entisestään, kun Nordstrom Rack avasi kolmannen toimipisteensä tällä viikolla. Sitä olikin remontoitu avauskuntoon ainakin koko tämä vuosi ja avaamisesta kohkattu joka puolella. Nordstrom Rackit myyvät erilaisia Nordstromin alennuseriä.

Nämä erilaisia jäännöseriä myyvät liikkeet ovat olleet täällä minulle uusi tuttavuus Suomen kauppoihin verrattuina. Täällä on (ainakin) kolme ketjua, jotka myös myyvät erilaisia jäännöseriä: Ross, Marshalls ja TJMaxx. Näistä jälkimmäisen ketjun liikkeissä ei ole vielä tullut käytyä (vaikka monet pitävät sitä näistä parhaana) ja Rossista olen harvoin löytänyt mitään. Sen sijaan Marshalls kuuluu suosikkiliikkeisiini täällä. Ainakin nuo kaksi tuntemaani ketjua myyvät vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös kodintavaroita ja hieman kosmetiikkaakin. Näistä liikkeistä voi tehdä hyviä löytöjä, mutta silloin kannattaa olla nopea, koska tavarat vaihtuvat nopeasti.

Kävin eilen avajaispäivänä muutaman tuhannen muun ihmisen kanssa katsomassa, mitä uusi Nordstrom Rack tarjoaa. Tässä joitain poimintoja.


Laukkuosasto oli pienehkö ja tarjosi lähinnä keskihintaisien merkkien edullisempia malleja, kuten yllä olevia Michael Korsin logolaukkuja. Kuvassa myös Kate Spaden söpö kolikkokukkaro.


Jonkin verran näkyi syksyn muotiväriä burgundya jopa täälläkin, vaikka uusimman muodin etsimiseen tämä ei olekaan paras paikka.

Michael Korsin tikatun nahkatakin saisi 200 dollarilla.

Roxyn flipflopeja oli monenlaisia.

 Tory Burchin avokkaat kenkäosastolla

Ihastuttavat Vera Wangin balleriinat ($ 140) jollekin, jolla on pienempi jalka kuin minulla.

tossuja

Tory Burch oli hyvin edustettuna myös rentojen kotiasujen osastolla. Juicy Couturen verkkareita oli tuolla tarjolla halvemmalla kuin merkin omissa outleteissa ($40).

Opin kynsilakat $7, ei paljon normaalihintoja halvempia täällä.

Paikassa oli pienehkö kosmetiikkaosasto, joka kuitenkin oli suurempi kuin noissa parissa muussa mainitsemassani liikkeessä. Siellä oli esimerkiksi Neutrogenan ihonhoitotuotteita, Redkenin hiustuotteita, Philosophyn suihkusaippuoita jättipulloissa ja pieni valikoima tuoksuja.


Toisin kuin Rossissa ja Marshallsissa, niin täällä ei ollut kodintuotteita paljon yhtään, lähinnä joitain petivaatteita. Sen sijaan täällä oli koru- ja kello-osasto. Kello-osastolla oli esimerkiksi kivat, pienet valikoimat Michael Korsin ja Marc Jacobsin kelloja. Näyttivät olevan noin puoleen hintaan sikäli, kun oikein tihrustin.

Ulko-ovella odotteli tylsistyneen näköisiä miehiä

Yleisvaikutelmani oli, että kauppa oli pienempi kuin odotin eikä siellä ollut valtavasti erilaista tarjontaa esimerkiksi Marshallsiin verrattuna. Tosin kävin kaupassa vasta illalla, joten ehkä ahkerat shoppailijat olivat jo aamulla käyneet etsimässä helmet liikkeestä. Hinnat olivat sinällään huomattavan alhaiset, joten hyvällä tuurilla voi varmasti tehdä hyviä löytöjä. Yleisesti ottaen hinnat näyttivät olevan n. 40-60 % alkuperäisistä hinnoista.

6 kommenttia:

 1. Olisipa täälläkin tuollaisia kunnollisilla alennuksilla varustettuja outlet-paikkoja. Tosin tili ehkä kiittää, ettei ole.
  Mä varmaan toistan itseäni, mutta oon niin kade siitä kuinka paljon tekemistä siellä riittää, kuten esim noi viinitilat ja Gaultierin näyttelykin.
  (Ja uskomatonta, tänään padi suostui kirjoittaan tänne :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, miksei Suomessa tosiaan ole tällaisia outlet-paikkoja. Ehkä vain volyymit ei riitä? Lähinnä näitä ovat jotkut Hullujen päivien poistoerät, mutta niiden alennukset eivät mielestäni ole samaa luokkaa näiden kanssa. Ja yksittäisillä merkeillä on jotain outletteja, esim. Gant järjesti jossain vaiheessa ainakin muutaman päivän outlet-kauppoja, joissa tuli käytyä.

   Onhan se aika luksusta, miten paljon kaikkea täällä on lähellä. Ja enemmänkin olisi, kun vain tulisi mentyä. Vähän sama juttu asuinpaikasta riippumatta. Oli sitä Turussakin kaikkea kiinnostavaa kulttuuripääkaupungin ohjelmaa meidän viimeisenä vuotena, mutta aika vähän sitä loppujen lopuksi niissäkään tuli käytyä...

   Poista
 2. Tylsistyneen näköiset miehet sai aikaan naurunhymähdyksen. Varmasti jokapäiväistä tuollaisessa paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoissa outlet-keskuksissa näkee usein varakkaita pariskuntia, joista nainen kävelee edessä ja mies raahaa perässä paria tusinaa ostoskassia isojen brändien kaupoista :).

   Poista
 3. TJMaxx... tulee ihan lapsuus mieleen, kun asuttiin perheen kanssa Jenkeissä ollessani 10-12-vuotias. Silloin äiti löysi TJMaxxin ja osti meille lapsille kaikki vaatteet sieltä tosi hyvään hintaan. Sain siitä kunnon traumat, kun aina oli jotain toissavuotista päällä koulussa eikä ikinä uusinta uutta, ja merkitkin olivat jotain tosi omituisia, kun kaikki muut koululaiset käyttivät GAPia. Äiti, lopeta näiden tosi omituisten vaatteiden ostelu, TJMaxx on ihan kamala paikka!!

  Työmatkalla 23-vuotiaana Jenkeissä sitten eksyin pitkästä aikaa kyseiseen liikkeeseen ja tajusin, mikä helmi se on. Tuli ostettua bleiseri, avokkaat ja iltapuku. Äiti totesi, että äitinsä tyttö se sittenkin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TJMaxx - aikuiseen makuun... Voi sua raukkaa, konformisuus tosiaan on vahvaa koululaisten keskuudessa. Voin kuvitella traumaattisuuden :D. Mutta loppu lisäsi edelleen uskoa, että tykkäisin tuosta kaupasta. En tosiaan ole vielä päässyt käymään, mutta täytyypä joku kerta ottaa oikein asiaksi.

   Poista