perjantai 7. syyskuuta 2012

Syysinspiraatiota

Syysmuoti on alkanut näkyä täällä kaupoissa. Se tuntuu absurdilta, kun pahimmat kesähelteet yhä jatkuvat ties kuinka monetta viikkoa. Samalla se on tuntunut vähän haikealta, koska syksy on aina ollut pukeutumisen osalta lempivuodenaikani. Oli aina kiva kaivaa neulemekot ja paksummat sukkahousut esiin. Tykkäsin sateen jälkeen kävellä lähikauppaan kumisaappaat jalassa ja raikasta ilmaa hengittäen. Täällä olen käyttänyt paksumpia sukkahousuja (sukkahousuja ylipäätään?) tasan yhtenä harmaana päivänä enkä silloinkaan siksi, että olisi täytynyt, vaan siksi, että juuri ja juuri voi.

Nordströmin ikkunassa oli niin suloisia syysasuja, että oli pakko ottaa kuva, vaikka oli vain kännykkäkamera mukana

Olen niitä ihmisiä, jotka aina syksyllä (ja tammikuussa ja oikeastaan joka maanantai) aloittavat uuden elämän. Syksyllä jaksan aina edes muutaman viikon miettiä enemmän vaateyhdistelmiä, niihin sopivia asusteita ja koruja. Meikata huolellisemmin ja laittaa tukkaa. Tänä syksynä yritän tsempata tuon hiustenlaiton kanssa, sillä olen siinä onneton. Puutteita on sekä taitojen että viitsimisen osalta. Ostin taannoin lämpörullat nähtyäni Suomessa ystäväni loihtivan niillä upeita kampauksia arkiaamuisinkin. Tällä hetkellä harmittelen ainoastaan, etten ole ostanut näitä aiemmin. En tiedä, miten ne oikeasti kuuluisi laittaa enkä osaa laittaa niitä mitenkään järjestelmällisesti. Vähintään pari rullaa kierii itsestään alas joka kerta. Mutta näyttää siltä, että laittoi ne miten tahansa, niin lopputulos on kuitenkin parempi kuin ilman niitä. Kiertämiseen menee vain muutama minuutti näin aloittelijaltakin ja jo muutaman minuutin päästä kampaus on valmis. 


Tänään on monessa blogissa puhuttu myös uudesta Inspiration-konseptista ja liityn minäkin tähän porukkaan. Lokakuussa avautuvaan sivustoon on kerätty 300 blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Yhteistyön myötä blogini näkyy myös tulevalla Inspiration-sivustolla, mutta muita muutoksia ei ole tulossa. Blogi säilyy tässä samassa paikassa ja aihepiirit ovat samoja kuin ennenkin. 

Kun kesällä tuli kutsu mukaan, niin ensireaktioni oli pöllähdys siitä, että olivat tämän pahaisen blogini edes löytäneet. Jonkun toisen blogin kautta kenties olivatkin tänne päätyneet. Olen samalla tavalla pöllähtänyt ja iloisesti yllättynyt edelleen uusista lukijoista. Muistan, kun yhdeksän kuukautta sitten aloitin tämän blogin ja tänne tuli ensimmäinen kommentti. Olin, että herranen aika, täällähän on käynyt joku! Tämä blogi on tuonut paljon iloa, sisältöä ja myös hyödyllisiä vinkkejä uuteen elämääni täällä. Eli kiitos, kun jaksatte käydä lukemassa ja kommentoimassa :).

7 kommenttia:

  1. Hei. Tosi ihania kuvia löysin täältä blogistasi! Googlettamallahan mä tänne eksyin :)

    Kauniit tai ylipäätänsä hyvät valokuvat kiehtovat, joten ihanaa silmänruokaa.
    Täytyy ruveta itsekin purkamaan kameraa kuvista, se kun tuppaa aina vähän jäämään..

    Täytyy poiketa toistekkin. Mukavaa viikonloppua täältä "naapurista" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun löysit! Kävinkin jo vähän kurkkaamassa blogiasi :). Hauskaa viikonloppua sinne etelään myös :).

      Poista
  2. Mulla on aivan sama juttu tuon syyspukeutumisen kanssa! Syksyn väritkin ovat aina niin ihania! Suosikkejani ovat ne villaneulemekot (mallinukkejen päällä, itsellä liekö vartalon paksuudesta johtuen lähinnä pitkiä villapaitoja) yhdistettynä paksuihin sukkahousuihin ja nilkkureihin. /m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan noi neulemekot, ne olivat ihan suosikkejani. Paksujen sukkahousujen ja saapikkaiden kanssa. Täällä ei voi käyttää mitään noista, ei neulemekkoja, paksuja sukkahousuja eikä saapikkaita. Vaikka on nämä kelit tietty muuten ihan kivat :).

      Poista
    2. Kävin juuri ostamassa tämän kirjoituksen innoittamana syysnilkkurit ja neulemekon! :) /m

      Poista
    3. Kuulostaa hyvältä :). Paitsi että voi ei, mun blogi kannusti kuluttamiseen ;).

      Poista
    4. Voi ei tosiaan. Nyt on ryhdistäydyttävä. /m

      Poista