maanantai 4. kesäkuuta 2012

Pieni, suuri syy

Syyni tälle Suomen reissulle oli fyysisesti pieni mutta sitäkin tärkeämpi. Nimittäin veljeni esikoinen kastettiin ja minulla oli kunnia pitää häntä sylissäni hänen saadessaan nimensä. Vähän tehtävästä suoriutuminen kummia epäilytti, kun näin lapsettomana on harvemmin tullut lapsia pideltyä pidemmän aikaa kerrallaan. Mutta onneksi suloinen päivänsankari itse ei ollut tilaisuudesta moksiskaan vaan nukkui melkein koko tapahtuman ajan. Lopun ajankin hän vain katseli tyynenä ympärilleen kauniilla, suurilla silmillään. 


sukuni kastemekko oli minunkin ylläni aikoinaan

sukupolvien kohtaaminen


Rakkaalla lapsella on monta kummia, vai miten se meni. Meni miten meni, niin meitä kummeja tosiaan oli monta, ja vanhemmat antoivat meille vapaat kädet lahjojen suhteen. Halusin antaa kummitytölleni jotain, mitä hän voisi käyttää aikuisenakin. Annoin hänelle Tiffanyn klassisen, hopeisen charmin, jonka taakse kaiverrettiin nimi ja syntymäpäivä. Myöhemmin lahjaan lisätään kaulaketju tai ranneketju valinnan mukaan. Itse olen enemmän ajatellut ranneketjua, johon voisin sitten ostaa uusia charmeja myöhempinäkin merkkipäivinä.


amerikkalainen lahja "Amerikan tädiltä" 


6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Etenkin tuo kastemekko on todella kaunis.

  VastaaPoista
 2. Onnea pikkuiselle ja kummille myös! Ihana lahja, jota varmasti osaa arvostaa aikuisenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ensimmäistä kertaa kummina, niin tämä on uusi, kiinnostava asia itsellenikin.

   Poista
 3. Sukupolvien kohtaamista kuvaava otos on herkkä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkä oli tilannekin, kun tämä isoisoäiti on jo iäkäs ja oli toivonut, että ehtisi vielä näkemään lapsenlapsenlapsen. Nyt pääsi sitten näkemään <3.

   Poista