sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Lintusia

Kävimme eilen katselemassa Mt. Helixin vuorella ihan vain kauniin päivän ratoksi. Vuoren huippu on pieni, mutta sinne voi vapaasti mennä vaikka piknikille ja siellä on pieni ulkoilmateatteri. Vuoren huipulta löytyi suuri valkoinen risti - ja sen ristin päällä tepasteli valkoisia kyyhkyjä. Mietin voiko tuollainen olla sattumaa, mutta ei niillä näyttänyt ketjujakaan jalassa olevan.

näkymä Mt. Helixiltä tyypilliselle sandiegolaiselle omakotialueelle

valkoinen kyyhky kurkkii Mt. Helixin valtaisan betoniristin päältäKyyhkyjä saimme ihailla vain kaukaa, mutta sen sijaan ihan viereemme kukkasien sekaan pyörähti kolibri. Yleensä pidätän hengitystäkin, kun tämä suosikkilintuni pörrää lähellä. Mutta nyt se oli niin tohkeissaan kukkasista, että uskaltauduin ottamaan kuvia, kerrankin lähietäisyydeltä. 

8 kommenttia:

 1. Hi! I'm your newes follower! I dont understand Finnish but your pictures are wonderful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! Thank you for becoming my follower and for your kind words, too! I'm a Finn who moved to California recently and I'm just writing about my life and experiences here in a different culture. But my blog is mainly about photos anyway, so I don't think you are missing a lot :).

   Poista
 2. Vau! Kolibrit on munkin suosikkeja. Voisin katsella niitä koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella. Täällä on paljon kolibreja ja niitä näkee suunnilleen päivittäin, mutta en silti ikinä pääse niiden ohi ilman, että pysähdyn ihailemaan niitä.

   Poista
 3. Ihanaa! On varmaan kiva olla "kotona" taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella, kyllä tänne tulo tuntui jo ihan kotiinpaluulta :).

   Poista
 4. Olisi ihana nähdä joskus kolibri! Niin kauniita ne on kuvissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on livenä tosi hellyttäviä surratessaan tohkeissaan kukasta kukkaan :).

   Poista