maanantai 7. tammikuuta 2013

Matkapuvustoa

Täällä sitä vielä pakkaillaan Suomen reissua varten. Oman haasteensa tuo se, että olen luvannut ottaa häissä kuvia ja kamerakalusto täyttää ison osan sallitusta painosta huolimatta siitä, että olen koettanut miettiä mukaan otettavat tarkkaan.


Pakkaamistani onneksi helpottaa välipäivien alennusmyyntilöytöni, alle puoleen hintaan ollut monikäyttöneule DKNY:n cozy. Olin katsonut tuota neuletta jo pitkään ja löysin sen nyt hyvään aikaan. Valitsin väriksi petroolin, väri on luonnossa vähän sinisempi kuin kuvissa. Cozy on puoliksi silkkiä, joten se on mukavan lämmin.

Aion ottaa cozyn pohjaksi matkapuvustolleni, josta löytyy tällä hetkellä muutama paita, alaosa ja koru cozyn kaveriksi, pari neulemekkoa sekä juhla-asu häihin. Rennot ja lämpimät vaatteet sekä pashminahuivi lennolle. Saapikkaat, villakangastakki ja hattu pitäisi kaivaa komeron kätköistä ja laittaa päälle lähtiessä. Josko näillä pärjäisi pari viikkoa Suomen talvessa.

4 kommenttia:

 1. Kaunis neule! Minulla oli täällä mukana lähes samanlainen neule (tylsänä harmaana) ja palelin sen ja villakangastakin kanssa, mutta minun neuleessani tuskin oli silkkiä, joten lämpimyydestä en tiedä. Onneksi vanhempien kellarista löytyi "TALVI"-niminen pahvilaatikko, josta löytyi paksuja villapaitoja.

  VastaaPoista
 2. Hmm, pitää vielä katsoa, josko jotain lämpimämpää ottaisin mukaan sitten vielä. Meillä on tuolla varastossa laatikko, jossa on suurin osa talvivaatteistani. Nimittäin tällä hetkellä tilanne on niin onnellinen, että suunnilleen kaikki on jo pakattu, ja tilaa olisi vielä useampi kilo. Hämmästyttävää, en muista tällaista tilannetta ennen olleen. Olen varmasti unohtanut jotain.

  VastaaPoista
 3. Hei vain, sinulle on tunnustus ja haaste blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sannabanana, kiitos ihanasta tunnustuksesta ja haasteesta :)!

   Poista