torstai 11. heinäkuuta 2013

Suomen kesä

Rakkaus on tuonut taas Suomeen. Nyt olemme ensimmäistä kertaa yhdessä Suomessa muuttomme jälkeen, joskin todellinen yhdessäolo on ollut vähäistä molempien viilettäessä ympäri maata omia sukulaisia ja ystäviä tapaamassa.Olen nauttinut Suomen kesästä parhaimmillaan, uusista perunoista (voi, miten niitä kaipasin!), ystävien naurusta, Suomen luonnon vahvoista väreistä, suomalaisen kahvin tuoksusta, kävelyistä valoisassa kesäyössä, irtokarkeista tietenkin ja erityisesti luonnonkukkien tuoksusta. Miten en muistanut, miten voimakkaasti Suomen kesä tuoksuu?Olemme Suomessa vielä noin viikon verran. Ennen kotiinlähtöä tanssitaan yhdet kesähäät.8 kommenttia:

 1. Mahtavasti kaapattu kuviin kesäfiilistä!!! Ihanat! /m

  VastaaPoista
 2. Oi ihana Suomen kesa! Onneksi tana vuonna mekin paastaan se kokemaan. Nauttikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli nautittua ihan eri tavalla kuin koskaan ennen. Moneen asiaan kiinnitti huomiota eri tavalla kuin aiemmin, on se Suomen kesä vain ihana, kun sille päälle sattuu :). Toivottavasti nättejä kelejä riittää vielä teillekin!

   Poista
 3. Voin vain kuvitella, kuinka huumaavalta Suomen kesä tuntuu jos sitä ei ole päässyt vähään aikaan kokemaan. Se on kuitenkin aika erilaista kuin etelän lämpö. Onneksi olette saaneet nauttia Suomen kesästä PARHAIMMILLAAN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Noin kaksi viikkoa eikä yhtään sadepäivää!

   Poista