perjantai 3. tammikuuta 2014

Instagramissa

Olen suhtautunut Instagramiin vähän epäillen enkä ole oikein ymmärtänyt, mikä sen juttu on. Suhtautumista helpotti, että ohjelmaa ei saanut puhelimeeni. Mutta nyt kun Instagramista saa vihdoin edes beta-version Windows Phoneen, niin ajattelin kokeilla. Näin parin viikon testailujen jälkeen tuntuu, että saatan jäädä siihen koukkuun. Tai tarkemmin ottaen saatoin jäädä jo. 


Eli minut löytää nyt myös Instagramista. Tulen varmaan siellä jakamaan kaikenlaista pientä, mitä täällä tulee vastaan. Tällä hetkellä noin joka toinen kuvistani on näköjään kliseisiä kahvikuppikuvia, tulevaisuudessa toivottavasti jotain muutakin...

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu, tosiaan huomasin ja laitoin seuraukseen :).

   Poista
 2. Siis apua, ihan tosissaan ootte siellä olleet jo 2 vuotta?!! Aika kuluu ihan huiman nopeasti.
  Mäkin oon instassa, mut lähinnä kuvien nettijakoa varten, enkä hirveästi ole edes ketään seurannut. Mut ehkäpä alan sun seuraajaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kaksi vuotta tuntuu niin pitkältä ajalta. Toisaalta tuntuukin, että on ollut täällä jo ikuisuuden ja tämä tuntuu ihan kodilta, mutta sitten taas välillä miettii, että olen asunut täällä jo pari vuotta enkä vieläkään tiedä mistään mitään :D.

   Poista