tiistai 26. helmikuuta 2013

Kevät kukkien tulee

Olen viime aikoina käynyt pariin otteeseen Balboa Parkissa kuvailemassa koulutehtäviä. Täällä on ympäri kaupunkia tällä hetkellä kukassa tuollainen valkokukallinen puu. En tunne lajiketta, mutta puut näyttävät kauniilta. Muutaman kuvan olen ottanut myös pääkamerallani, koska halusin tallentaa kevään värejä. Värikamera ja mustavalkokamera sopivat mielestäni aika erilaiseen kuvaukseen.Balboa Parkin kävelykadun toisella puolella ateistien koju ja toisella puolella kristityn koju


Haaveilin näkeväni Japanilaisessa puutarhassa jo kirsikankukkiakin, mutta siellä oli vain muutama yksittäinen kukka. Puutarhan kirsikankukkafestivaali järjestetään vähän myöhemmin, marraskuun alussa. (Korjaus: siis maaliskuun alussa...).

Balboa Parkin vieressä olevan eläintarhan parkkipaikalla oli koulubusseja jonossa. Koulubussit näyttävät täällä edelleen samalta kuin Ferris Bueller -elokuvassa.


12 kommenttia:

 1. Kirsikan kukkiahan ne.. täällä Bay Areallakin ne jo kukkii vaikka ollaan aika paljon pohjosemmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä tietenkin noi on kanssa kirsikkapuita! Eri lajike vain. Hah, miten ajattelin jotenkin, että kirsikankukkia olisi vain japanilaisessa puutarhassa (jossa niitä ei oikein edes ole) ja ajattelin, että nämä ovat jotain muita :D.

   Poista
 2. Maaliskuun, eikä marraskuun alussa, oletan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan ihan niin myöhään kuin marraskuun alussa tosiaan... Korjasin tekstiin, kiitos, kun huomasit :).

   Poista
 3. Ihana keväinen tunnelma (melkein voisi sanoa jo kesäinen). Täällä paukkuu pakkanen, vaikka aurinko tosin paistaa. Oon niin kade tuosta teidän ympäristöstänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään tulon huomaa täällä erityisesti siitä, että päivät pitenevät ja se on kiva juttu se! Kohta mä oon parin viikon ajan kade teidän ympäristöstä ;).

   Poista
 4. Oi miten kaunista ja keväistä ja nuo puut, varsinkin se valkoinen, silmä lepää...Ihana tuo RELAX kojun teksti! Niin sitä pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voisi se toisen puolen uskovaisenkin koju ottaa oppia tuosta asenteesta, ihan siis vain viestinnällisesti, ei tietenkään asiasisällön puolesta. Siellä toisella puolella kun luki jotain, että Jeesus on antanut verensä puolestasi ja se nyt vain kuulostaa aika ahdistavalta tavalta ilmaista.

   Poista
 5. Ai ne on kirsikkapuita. Mä oon miettinyt kans et mitähän ovat, mun suomalaiseen silmään ne näyttää hirmuisesti omenapuille - suomessahan omenapuut on aina ne ekat kukkivat puut ehkä siksi koetan näistäkin tehdä omenapuita. On kyllä ihanaa kun alkaa olemaan värejä, jo helmikuun lopussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on kanssa tullut niistä eniten mieleen omenapuut! Jotkut koristeomenapuut (onko sellaisia olemassakaan?). Ehkä eniten siksi, että niissä on niin paljon lehtiä ja yleensä niissä kirsikkapuissa, joita olen nähnyt, ei pahemmin ole ollut lehtiä kukinta-aikaan. Mutta kirsikkapuitakin on niin paljon erilaisia.

   Poista