sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Leffailta

Pyrimme aina rauhoittamaan sunnuntai-illat rentoon kotona oleiluun ennen uutta viikkoa. Tälle sunnuntaille vuokrasimme leffan Redboxista. Järjestelmä on näppärä. Elokuva valitaan ja vuokrataan netistä ja käydään sitten noutamassa lähimmästä elokuva-automaatista. Näitä punaisia pömpeleitä on siroteltu kattavasti esimerkiksi isompien kauppojen auloihin. Valikoimat vaihtelevat, mutta nettipalvelu näyttää automaattikohtaiset saatavuustiedot. Elokuvan saa vuorokaudeksi reilulla dollarilla.


Leffaseuralaiseksi hain uuden suosikkijäätelöni, Häagen-Dazsin Crème brulée -jäätelön. Siinä on sellainen paahdetun sokerin maku, joka nimikkojälkkärinsä lisäksi muistuttaa etäisesti jostain lapsuudesta tutusta jälkiruoasta. Sitten olimmekin valmiita viettämään pari tuntia merirosvojen ja merenneitojen seurassa.

8 kommenttia:

 1. Meillä leffailta on usein lauantai ja herkkuja siihen kylkeen! Ihanalta kuulostaa tuo jäde, jotain tuon tyyppistä voisi olla ensi viikonlopun ostoslistalla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin leffailta on usein (myös) lauantai. Mietin kerran, että meillä on mässypäiväselitykset melkein joka päivälle. Perjantaina alkavan viikonlopun kunniaksi, lauantaina, koska se on se virallisin lomapäivä viikossa, sunnuntaina alkavan viikon takia ja maanantaina pehmeäksi laskuksi. Ainakin noi ;).

   Poista
 2. Hei!

  Löysin tieni blogiisi viikonlopun googletuksen tuloksena.. Nyt parin päivän sisällä olen lukenut läpi kaikki tekstisi. Koska tämä on hirmu hämmentävää ja samalla todella ihanaa ja koukuttavaa - olemme nimittäin länsirannikolta (suomesta) kotoisin oleva 30+ aviopari, jonka tie suuntaa Kalifornian lämpöön juurikin San Diegoon tämän vuoden lopussa. Rakkaimpia harrastuksiani ovat mm. valokuvaus (Canon EOS 60D) ja BodyCombat.. :)

  On siis ollut todella hienoa lukea mietteitä ja kokemuksia arjesta siellä kaukana, jonne itsekin kohta matkaamme mieheni työn perässä.

  Kuvasi ovat ihania, sinulle on hieno kyky vangita yksityiskohtia, jotain kuvia voi vaan tuijottaa ja ihastella vaikka miten pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hauska sattuma! Tervetuloa tänne! Jos haluat kysyä jotain lisää tms., niin laita vaikka sähköpostia (löytyy profiilistani) :).

   Poista
 3. Täällä kylmässä suomessa hytisen vilttien alla ja mietin kuinka ihanaa olisikaan päästä jonnekin lämpimään, edes kuukaudeksi! Kyllä mä taidan muuttaa Kaliforniaan vielä joskus :) Ihan pakko!

  P.S Aina näitä sun tekstejä lukiessa tulee "lämmin mieli" kun tietää että nää jutut on kirjotettu lämpimässä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, jos lämpö välittyy sinnekin asti. Täällä sitä tosiaan piisaa :).

   Poista
 4. Oi ihanaa! Minäkin haluan merenneitojen ja piraattien seuraan!

  VastaaPoista