perjantai 26. lokakuuta 2012

Kurpitsakimppu

Ystävällä oli maljakossa kimpullinen kurpitsoja. Ne näyttivät niin hauskoilta, että piti hakea meillekin kimppu näitä kurpitsapuita Trader Joe'sista.


Google kertoi, että nämä ovat oikeasti koristemunakoisoja, vaikka kurpitsan nimellä myydäänkin.


Aika söpöjä. Ja kestävät kuulemma maljakossa jopa monta viikkoa. 


Kiitos vielä kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Sain paljon hyviä ideoita ja vinkkejä. Raportoin sitten tulevaisuudessa, mitä kokkasin ja ennen kaikkea miten maistui.

12 kommenttia:

 1. Tosi herttaisia pikku"kurpitsat". Mä oon nähnyt sellaisia eri mallisia koristekoisoja täällä, mutten tuollaisia kurpitsan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan nämä ihan amerikkalainen juttu. Kuulemma iso osa noista näistä kasvatetaan vielä täällä San Diegon alueella otollisten kasvuolosuhteiden takia.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pelastin jossain välissä isoäidin kellarista näitä vanhoja lasitölkkejä, tämän Riihimäen ja kaksi Ihannetta. Ne on kyllä kauniita :).

   Poista
 3. Oi upeita! Tuollaiset ottaisin mielellani meillekin, myos tuon maljakon :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Eikös :). Kaupassa niitä oli kassalla viime hetken houkutuksina ja suunnilleen jokainen asiakas koetti ovatko ne oikeita tai kommentoi niitä.

   Poista
 5. Aivan ihania! Saispa taaltakin tollasia oksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Saattaapi olla, että nämä ovat paikallisia erikoisuuksia.

   Poista
 6. Aivan kuin paprikan ja pihlajanmarjan risteytys ( mielikuvitus lentää), mielikuvat kurpitsasta on niin paljon suuremmat ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän siltähän ne näyttävät tosiaan :). Mun kaikki mielikuvat kurpitsasta ovat menneet täällä uusiksi, kun niitä on niiiin monenlaisia täällä :).

   Poista